Tarvittavat harkkotyöt Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä

Rakennusliike Talo Oy toteuttaa kaikki tarvittavat pohjatyöt uudiskohteeseesi. Meillä on kattava kokemus erilaisista harkkotöistä, joten valitessasi meidä toteutukseen, toimit toimit luotettavalla pohjalla. Vastaamme kaikista tarvittavista harkkotöistä kohteessasi alusta loppuun saakka. Toteutamme harkkotyöt Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeessä. Otamme vastaan mielellämme niin pieniä projekteja kuin vaativampiakin uudisrakennuskohteita. Meiltä löydät kokeneita tekijöitä myös muihin osatoteutuksiin.

Meiltä saat toteutuksia aina sokkelista tukimuureihin ja väliseiniin saakka

Tarvitsetko kokenutta harkkotöiden taitajaa kohteeseesi? Toteutamme mitä erilaisimpia harkkotöitä kohteeseen ja työn laajuuteen katsomatta. Leca- ja muottiharkot muuraamme kestävän rakennustavan mukaan siten, että työn jälkeä ei tarvitse jälkeenpäin ihmetellä. Toteutuksiemme varaan on hyvä perustaa rakennus kuin rakennus. Kun valitset meidät toteutukseen, saat samalla kertaa kohoamaan niin sokkelit, tukimuurit ja väliseinät.

 

Ota yhteyttä – annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi pohjatyöt ja muut rakenteet mallilleen.

Pyydä tarjous
Yhteydenotto-ikoni

Rakentamassa? Talo Oy toteuttaa tarvittavat harkkotyöt Lahdessa ja lähikunnissa.  Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä