Palvelemme UUDISRAKENTAMISEN ja SANEERAUSALAN ammattilaisia Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä

Rakennusliike Talo Oy oiva valinta silloin, kun kyseessä on vaativa uudisrakennus tai saneerauskohde. Meiltä saat monipuolisesti erilaisia osatoteutuksia sellaisiin projekteihisi, joissa tarvitset erikoisosaajaa. Kun valitset meidät urakkaasi, saat kattavasti kokemusta ja tehokkaan tekijän – kanssamme onnistut varmasti. Palvelemme erilaisia yrityksiä Lahdessa ja lähikunnissa.

Muotti- ja betonityöt

Kun kyseessä on muotti- ja betonityöt, meiltä saat kaiken tarvittavan alusta loppuun saakka. Vankalle perustalle on kestävä rakentaa, eikä toteutuksiimme tarvitse jälkeenpäin palata. Toteutamme muotti- ja betonityöt aikatauluja noudattaen, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

 

Kun tarvitset todellisen ammattilaisen toteutukseen – kysy meiltä lisää!

Katso lisää

Harkkotyöt

Etsitkö etevää harkkotöiden toteuttajaa? Meiltä saat kaikki tarvittavat harkkotyöt kohteeseesi. Asennamme erilaisten kohteiden perustusharkot aina runkoon saakka paikoilleen ammattitaidolla. Meiltä löydät kaiken tarvittavan tiedon ja taidon korkealaatuiseen toteutukseen. Rakennamme myös väliseinät sekä toteutamme pinnoitukset sisälle ja julkisivuihin

Katso lisää

Väliseinien toteutus

Kuuluuko kohteeseesi väliseinien pystytys tai purku? Meiltä löydät tekijät nopeallakin aikataululla. Toteutamme väliseinät kaikissa kohteissa kohtuuhintaan, toivotusta materiaalista. 

 

Väliseinien rakentaminen sekä tarvittaessa muut toteutukset, kuten ovien asennukset ja muut viimeistelytyöt toteutamme kohtuuhintaan. 

Katso lisää

Julkisivut kuntoon – ja paljon muuta!

 

Meiltä saat korkealaatuiset toteutukset myös julkisivuihin. Toteutamme niin uudisrakennusten julkisivut kuin saneerauskohteiden julkisivuremontit.

 

Palvelemme monipuolisesti myös muissa uudisrakentamisen ja saneeraustöiden parissa. Olethan siis yhteydessä, kun kaipaat rinnallesi luotettavaa tekijää. Ammattitaitoinen tiimimme selättää urakan kuin urakan!

Katso lisää
Yhteydenotto-ikoni

Laadukkaat rakennuspalvelut Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeen alueella hoitaa Talo Oy. Rakennamme kaikkea kesämökeistä omakotitaloihin. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä