Rakennuspalvelut  ammattitaidolla Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä

Talo Oy on Lahdessa toimiva rakennusliike, jolla on rautainen 25 vuoden kokemus rakennuspalveluista. Ammattitaitoinen, kotimainen tiimimme hoitaa rakennusprojektit alusta loppuun saakka luotettavasti ja laadukkaasti. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan voit luottaa siihen että urakan valmistuessa pääset täysin valmiiseen unelmiesi kotiin. Meiltä saat myös erilaisia osatoteutuksia, kuten talon perustustyöt, julkisivuremontit, väliseinien toteutukset sekä kalusteasennukset. Tai haaveiletko kenties vapaa-ajan asunnosta kaikilla mukavuuksilla?

Kokonaisvaltainen talon rakentaminen sorapediltä harjaan asti

Talo Oy tarjoaa kokonaisvaltaista talonrakennusta aina suunnittelusta viimeistelyyn. Ammattitaitoisilta rakentajiltamme onnistuvat kaikki kohteet omakotitalosta kesämökkiin ja siltä väliltä.

Rakennamme laadukkaita materiaaleja käyttäen niin, että kohteet kestävät aikaa ja käyttöä ja ovat energia- ja kustannustehokkaita. 

 

Ota yhteyttä, ja suunnittelemme yhdessä kanssasi koko projektin toteutuksen aina materiaaleista ja aikatauluista sisustusratkaisuihin niin, että lopputulos vastaa toiveitasi.

Pyydä tarjous

Kattavia ratkaisuja yhteistyökumppaneiden avulla

Talon rakentamiseen kuuluu paljon muutakin kuin seinien pystytys. Kun suunnittelemme yhdessä rakennusprojektiasi, voit halutessasi tilata kaikki tarvittavat työt Talo Oy:n kautta. Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat kohteissamme muun muassa sähkö- ja putkityöt. 

 

Kun hankit nämä palvelut meidän kauttamme, hoidamme itse asentajien tilaamisen ja aikataulut niin, että urakka on edennyt oikeaan vaiheeseen asentajien saapuessa paikalle, ja asennukset voidaan tehdä mahdollisimman ripeästi kaikki yhdellä kertaa. Asiakkaana voit jättää suunnittelun ja aikatauluttamisen meidän huoleksemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meiltä saat myös erilaiset osatoteutukset perustuksista kalusteasennuksiin!

Talo Oy tarjoaa myös joukon muita rakennustöitä talonrakennuksen ohella. Meiltä hoituvat muun muassa:

  • muuraustyöt

  • väliseinät

  • betonityöt

  • istutukset

  • kalusteasennukset

  • raudoitus

  • yleiset asennustyöt

  • runkotyöt.

Teemme myös paljon muuta, joten ota rohkeasti yhteyttä vaikka listasta puuttuisi kaipaamasi rakennuspalvelu. Asiansa osaava tiimimme hoitaa urakan kuin urakan!

Ota yhteyttä
Yhteydenotto-ikoni

Laadukkaat rakennuspalvelut Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeen alueella hoitaa Talo Oy. Rakennamme kaikkea kesämökeistä omakotitaloihin. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä